Vill du miljöleda några av Sveriges största fastighetsutvecklare?

Nu söker act management fler miljö- och hållbarhetsledare till våra intressanta projekt åt några av Sveriges största fastighetsutvecklare. Hos oss får du möjligheten att påverka projektet från tidigt skede och under hela genomförandet.

Byggherrestöd och hållbart byggande är vår expertis. Långsiktighet och hållbarhet är en självklarhet för oss i kundens affär och samhällsbyggandet. Vi är idag 10 engagerade, uthålliga och kunniga specialister. Nu växer vi med våra kunduppdrag i Stockholm och behöver förstärka med kompetens i komplexa projekt.

Act jobbar idag med ett flertal av de större fastighetsägarna, kommuner och Region Stockholm i flertalet större projekt där våra beställare delar våra värderingar kring långsiktighet och hållbarhet i såväl uppdrag som i den personliga kontakten.

I din roll som miljö- och hållbarhetsledare hos act kommer du leda arbetet med strategiska och operativa hållbarhetsfrågor, från idéstadium, genom projektering och entreprenad, till överlämning och verifierad miljöcertifiering. I din roll är det naturligt att samordna och driva projektets hållbarhetsarbete genom hela byggprocessen och att ansvara för projektets certifiering för byggnader i t.ex. Miljöbyggnad, BREEAM eller Svanen. Du är beställarens stöd med frågor kring hållbarhetsstrategier, klimatpåverkan, energi, materialval, kontakt med tillsynsmyndigheter och kontakt med branschens hållbarhetsorganisationer. Du ställer krav, ger råd och samordnar projektdeltagare, så du säkerställer att projektens hållbarhetsmål uppfylls. Du deltar som specialist och stöd vid rondningar, inspektioner och internrevisioner.

Är du kund- och uppgiftsorienterad? Har du en yrkesstolthet och ett genuint intresse för att bygga hus på ett miljövänligt, energieffektivt och hållbart sätt? Är du personlig och bra på att samarbeta och känner en drivkraft och nyfikenhet att utvecklas i din roll och i dina kunskaper? Då har du egenskaper som vi söker hos en blivande kollega!

 

Utöver dina egenskaper som person söker vi dig som har följande erfarenheter:

  • Du har god erfarenhet från byggbranschen och du behärskar projektets olika faser för ny- och ombyggnation och befintliga byggnader
  • Du bör ha minst 5 års erfarenhet som miljösamordnare i byggnadsprojekt
  • Du bör ha en naturvetenskaplig eller teknisk högskoleutbildning.
  • Du har relevant erfarenhet och kunskap för att kunna leda certifiering enligt Miljöbyggnad och ytterligare något certifieringssystem, t.ex. BREEAM, Svanen, eller LEED. Du bör vara certifierad i minst ett av systemen.
  • Du får gärna ha god kunskap i beräkningstjänster och modeller för energi, klimatberäkningar/LCA, dagsljus och inneklimat.

 

Vi erbjuder ett utmanande, intressant och framförallt inspirerande arbete i en öppen och familjär gemenskap. Våra anställda ska trivas och ha en god work life balance. Vi värnar om vår kultur; vi är öppna, familjära och har en smittsam arbetsglädje. Våra medarbetare trivs hos oss, är stolta över bolaget och sin kompetens samt har engagemang och driv utöver det vanliga. Vår målsättning är att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Är du en av oss? Välkommen med din ansökan i form av CV och gärna ett personligt brev som beskriver dig och din drivkraft för att jobba som hållbarhetsledare.

 

cv@actmanagement.se Vi ser fram emot din ansökan redan idag. Vi genomför löpande urval och hör av oss inom kort, så skicka din ansökan så snart som möjligt!

Mer från act management

Är du vår nya kollega?

Byggherrestöd och hållbart byggande är vår expertis. Långsiktighet och hållbarhet är en självklarhet för oss i kundens affär och samhällsbyggandet. Vi är idag 10 engagerade,

Läs mer »