Är du vår nya kollega?

Byggherrestöd och hållbart byggande är vår expertis. Långsiktighet och hållbarhet är en självklarhet för oss i kundens affär och samhällsbyggandet. Vi är idag 10 engagerade, uthålliga och kunniga specialister. Nu växer vi med våra kunduppdrag i Stockholm och behöver förstärka med kompetens i komplexa projekt.

Act jobbar idag med ett flertal av de större fastighetsägarna, kommuner och Region Stockholm i flertalet större projekt där våra beställare delar våra värderingar kring långsiktighet och hållbarhet i såväl uppdrag som i den personliga kontakten.

I din roll som projektledare hos act kommer du leda och planera projekten genom hela byggprocessen och vara beställarens ombud i arbetsuppgifter kring rapportering, planering, kostnadsstyrning, och ekonomisk redovisning samtidigt som du har den dagliga kontakten med entreprenörer, projekterande konsulter, leverantörer och myndighetskontakter som berör projekt.

Är du kund- och uppgiftsorienterad? Har du en yrkesstolthet och ett genuint intresse för att bygga hus? Är du personlig och bra på att samarbeta och känner en drivkraft och nyfikenhet att utvecklas i din roll och i dina kunskaper? Då har du egenskaper som vi söker hos en blivande kollega!

Utöver dina egenskaper som person söker vi dig som har följande erfarenheter:

  • Du ska ha god erfarenhet från byggbranschen och du behärskar projektets olika faser
  • Du bör ha varit verksam som projektledare i minst 5 år
  • Du bör ha en civil- eller högskoleingenjörsexamen eller annan motsvarande byggteknisk utbildning, alternativt har tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet

Vi erbjuder ett utmanande, intressant och framförallt inspirerande arbete i en öppen och familjär gemenskap. Våra anställda ska trivas och ha en god work life balance. Vi värnar om vår kultur; vi är öppna, familjära och har en smittsam arbetsglädje. Våra medarbetare trivs hos oss, är stolta över bolaget och sin kompetens samt har engagemang och driv utöver det vanliga. Vår målsättning är att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Är du en av oss? Välkommen med din ansökan i form av CV och gärna ett personligt brev som beskriver dig och din drivkraft för att jobba som projektledare.

cv@actmanagement.se Vi ser fram emot din ansökan redan idag. Vi genomför löpande urval och hör av oss inom kort, så skicka din ansökan så snart som möjligt!

Mer från act management

Är du vår nya kollega?

Byggherrestöd och hållbart byggande är vår expertis. Långsiktighet och hållbarhet är en självklarhet för oss i kundens affär och samhällsbyggandet. Vi är idag 10 engagerade,

Läs mer »